Zeyno'nun diziye dönmesi hakkında Öneriler!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Zeyno'nun diziye dönmesi hakkında Öneriler!

Mesaj  yhmz Bir Salı Mayıs 18, 2010 3:21 pm

Dizinin devam durumunda eski karakterleri istiyoruz. Meltem Cumbul (Zeyno) mutlaka olmalı.. "öldü" gibi bir mazeret halledilebilecek bir sorunu önümüze sürmemeninizi rica ediyoruz.senaryo ekibi için çok kolay halledilebilecek bir mevzu..

her ne kadar çoğu kişi hikayeyi yalnızca Memolinin omzuna yüklese de öyle değil.. en zeyno öldükten sonra dizideki düşüşü yapımcı gözüyle daha iyi anlayabilirsiniz sanırım. Yılan Hikayesi istiyoruz "Yunan" Hikayesi değil:) eleni ya da başka kadınar değil zeyno..

Çözüm mü üretmeliyiz??

Bu mesele Tayfun Güneyer gibi zeki bir kalemin halledemeyeceği bir mevzu kesinlikle değil..

Ama madem seyirciden destek bekleniyor, fikir bekleniyor. bizerde yrdımcı olalım

yhmz
VIP
VIP

Kullanıcı profilini gör

Geri: Zeyno'nun diziye dönmesi hakkında Öneriler!

Mesaj  Admin Bir Salı Mayıs 18, 2010 11:34 pm

Bu öneriniz için size teşekkür ederim.sayın üyemiz biz yardım edin derken şu manada söyledik: elbetteki bizden iyi kimse yazamaz o hikayeyi ancak zeyno öyle bir şekilde dönsün ki diziye, izleyenler saçma demesin.Zaten dönsede hemen ilk bölümlerde olacak birşey değil bu.Bize asıl bu konuda destek olmanız gerekiyor.Yani "zeyno" baskısı yapmadan anlayışla karşılamanız... Çok Teşşekkür Ediyorum Öneriniz İçin. Like a Star @ heaven

Admin
Admin
Admin

Kullanıcı profilini gör http://yhintikam.forumdizini.net

Mesaj  Misafir Bir Çarş. Mayıs 19, 2010 1:11 am

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

En son m.a çakır tarafından Cuma Mayıs 21, 2010 2:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

Misafir
Misafir

Mesaj  yhmz Bir Çarş. Mayıs 19, 2010 8:15 am

Merhaba,

Ben teşekkür ederim. Baskı derken amacım asla baskı yapmak değil ama; sizere izleyicinin genel beklentisini sunmak istiyorum.Çünkü Yılan Hikayesi şu ana yayınlanan bütün dizilerin atası sayılır bence. ilk uzun soluklu, ilk polisiye, içinde barındırdığı derin hüzne serpiştirimiş mizah..
Herkesin kendini bulabildiği bir diziydi. Şu anda yarım kalmış bir hikaye varsa o da Memoli Ve Zeyno'nun hikayesidir. illa mutlu son demiyorum ama sanırım Rahmetli Osman Yağmurdereli ve Meltem Cumbul arasındaki sorun nedeniyle acelece olsun bitsin diye yapılan bir durumdu ki, Türkiye'de yapımcı oyuncu arasındaki gerginliğin faturasının seyirciye kesilmesi sebebiyle ben dizilerin uzun soluklu olamadığını düşünüyorum

Zeyno'nun Dönmesi hakkında Mantıksızlık mevzusu şöyle; Biz dizide Zeyno'nun vurulduğunu ve öldüğünü( yanılmıyorsam son replik ben hiç vazgeçmedim sizde vazgeçmeyin...) sonrasını cenaze vs görmedik. Flasback(geriye dönüş) le hastahaneye kaldırıldığı ve Memoli'ye düşman(Kral tek başınamıydı abisi kardeşi olabilir) kaçırılıp koz için ellerinde tutulduğunu vs. en basidnden şu anda aklıma gelen bir örnekti bu üzerinde düşünmeden..

Senaryo yazım teknikleri hakkında hakkında tek yaptığım şey kitap okumak. ama bir karakteri öldürüp üzerine toprak atmıyorsanız, bu ucu açık bırakılmış bir durumdur ki, Tayfun Bey bir söyleşide aslında vurulmadan köyünde Zeyno'yu bırakmak olduğunu söylemişti.

Adanalı'da Selin Demiratarın oynadığı karakter öldü ama; hikâye böyle yara almadı. Çünkü Yılan Hikayesinde bence Memoli Ve Zeyno'nun ayrı ayrı ama; birlikte temsil ettiği olgular vardı. Zeyno gidince hikayenin bir ayağı eksik kadı. Açık konuşmak gerekirse Ben 66. bölümden sonrasını izlemedim. diziyi sadece zeyno için izlemiyordum elbette.. ama ortada bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Seyirciye yapılan bir haksızlık.

Dizifilm gibi çeşitli sitelerde Yılan hikayesi'nin hala özemle adı anılır. ve ilk akla gelenleri sıraya koyarsanız size Memoli-Zeyno,Cem-Belgin,Kral başkomiser Kemal, Başak, Derya diye sıralayacaklardır (:

Tekrar teşekkürler.

yhmz
VIP
VIP

Kullanıcı profilini gör

Mesaj  Admin Bir Perş. Mayıs 20, 2010 11:34 am

Sizinde dediğiniz gibi eğer zeyno karakterini dizide öldürmek isteseydik çok farklı şekilde olurdu bu.Ama olay anlaşmazlıktan ibaret.Zeyno karakteri ölmedi zaten.Ama filme dönüşüde mantıklı olmalı.Çünkü tabiri caizse damdan düşer gibi dizi ye aktaramayız.Arkadaşlarımın bu konuda yoğun cabaları var. Biz sadece izleyicimizden biraz sabırlı olmasını bekliyoruz.Çünkü eğer taa ilk bölümden gerginlik olursa izleyici kitlesi arasında bu hiçte hoş olmaz bizim için.Memoli ye gelince, emin olun kral dan daha tehlikeli düşmanları olacaktır ve filmin de en heyecanlı sahnelerini bizlere yaşatacaktır...

Like a Star @ heaven İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM Like a Star @ heaven

Admin
Admin
Admin

zeynonun diziye dönüşü..

Mesaj  Busra Bir Paz Mayıs 23, 2010 4:49 pm

yanlış hatırlamıyosam zeynonun cenazesi falan gösterilmemişti.. o yüzden hastanede bitkisel hayatta gibi gösterilemezmi.. aradan 10 yıl geçti nerdeyse yeni bölümlerde mucizevi bi şekilde uyansın işte.. böyle bişe mümkünmü.. bnm de aklıma bu geldi..

Busra
Misafir

Mesaj  Admin Bir Salı Haz. 01, 2010 1:09 pm

Zeynonun dönüşüyle ilgili herşey planlanıp yapılacaktır emin olun...

Admin
Admin
Admin

Mesaj  kRaL Bir Salı Haz. 01, 2010 1:17 pm

HERKESE SELAM.ÖNCELİKLE SENARİSTLERE BURADAN SESLENİYORUM.SİZ EN İYİSİNİ BİLİRSİNİZ.ZEYNO YOK DİYE İZLEMEK İSTEMEYENLER İZLEMESİNLER.3-5 KİŞİNİN BEN İZLEMEM DEMESİYLE REYTİNGLER DÜŞMEZ.iyi çalışmalar

kRaL
Misafir

Mesaj  memolizeyno Bir Çarş. Haz. 02, 2010 4:09 pm

aaaaaa bu başlığı yeni gördüm ben cheers

Zeynonun dönme ihitmalimi var?????? lol! lütfen olsun lütfen.. ben o gitti diye ağlamaktan izliyememiştim diziyi

hem memoli başkasına bakmısdı çok kızmıştım o zamanda..

ölmemiş olsun zeyno..

nasil olablir hemen yazyim bende. arkadaslar güzel yazmış aslinda.

mesela zeyno vuruldukdan sonra kaçirilmiş olsun memolinin bizim tanimadiğimiz düsmanlari tarafindan..

yıllar sonra ortaya çıksınlar falan.. hem yeni düşmanlar hem zeyno gelir lol!

çok seviyorum ben memoliyle zeynoyu bi kavuşamadılar ama:(((((((((((((

memolizeyno
gELİŞMİŞ üYE
gELİŞMİŞ üYE

Kullanıcı profilini gör

Mesaj  cemkolik Bir Cuma Haz. 04, 2010 2:43 pm

zeyno çok önemliydi bu dizi için ölünce bakmıştım yinede ben yine cem memoli için. ama eski tadı hiç alamadim
yunanlı kız onun yerini hiç tutamadı ne bilim dizi garip kaldı sankim

olmasına çok sevinirim bende olmasını istiyorum. umarım onsuz izlemeyiz

cemkolik

Kullanıcı profilini gör

Mesaj  Admin Bir Cuma Haz. 04, 2010 4:33 pm

Zeyno olsa bile Meltem Cumbul un oynaması lazım en azından

Admin
Admin
Admin

Mesaj  gulsenkolik Bir Çarş. Haz. 09, 2010 12:24 am

Admin demiş ki:Zeyno olsa bile Meltem Cumbul un oynaması lazım en azından

bence de.. hatta bu şart tüm oyuncular için geçerli.. kadro tamamen aynı olmalı.. yoksa hiç başlamasın.. bi efsane olarak kalsın dizi..

gulsenkolik

Kullanıcı profilini gör

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics